Mali radoznalci – Farma

Mali radoznalci – Farma

...doznalci - Farma. Kratki i jasni odgovori na pitanja o farmi popraćeni su crtežima i fotografijama kako bi ih djeca što bolje razumjela ... Ahorrando en Mifarma ¡Todo bien! ... ... Preuzmite PDF putem Interneta Mali radoznalci - Farma ... doznalci - Farma. Kratki i jasni odgovori na pitanja o farmi popraćeni su crtežima i fotografijama kako bi ih djeca što bolje razumjela. Knjige za djecu i mlade. Mali radoznalci farma. Broj stranica: 46. Datum izdanja: 05.10.2012. Mali radoznalci - Farma. Pročitajte knjigu izravno...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali radoznalci – Farma.pdf

OPIS

Otkrijmo zajedno što se sve događa na farmi U knjizi primjerenoj djeci mlađe dobi, u formi pitanja i odgovora, djeca otkrivaju osnovne informacije o tome što je farma, o životinjama koje se uzgajaju na farmi (krave, ovce, koze, svinje, perad, zečevi), radovima u mljekari, te uzgajanju usjeva, voća i povrća. Knjiga je ilustrirana crtežima i fotografijama.

Želite li pročitati knjigu?Mali radoznalci – Farma u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Mali radoznalci – Farma Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE